top of page

ZDRAVLJENJE LAS IN LASIŠČA

shampoos.jpg
shampoo076-ok_edited_edited.jpg

Davines

Las bo vedno lep in zdrav v kolikor je zdravo njegovo lasišče iz katerega raste. Če je le ta prekrit z prhljajem, če je mastno ali suho, potem je las ogrožen, saj ne more normalno rasti in obdržati svojo naravnost. Zato je zelo pomembno, da tako kot za lase, skrbimo tudi za naše lasišče oziroma skalp.

Zato uporabljamo lasno kozmetiko DAVINES, ki je trajnostno naravna in ponuja izdelke tudi veganom in ljudjem z intoleranco na laktozo.


DAVINES šamponi, negovalni, maske in serumi so zasnovani za zdravljenje specifičnih bolezni las in lasišča. Njihova učinkovitost pa je dokazana med zdravljenjem in masažami.
 

Izpadanje las...

Energizing linija šamponov in serumov omogoča vašim lasem preventivno zdravljenje različnih oblik plešavosti. Pomaga pri preprečevanju vnetij na lasišču, odlično spodbuja rast in obnovo lasišča, ter izjemno krepi lase!

Klinična ocena dermatologov je:

  • 27% manj izgube las po 2 mesedich,

  • 35% manj izgube las po 3 mesecih,...

77008_THE_CIRCLE_CHRONICLE_The_Renaissance_Circle_50ml_Davines
77012_THE_CIRCLE_CHRONICLE_Let_It_Go_Circle_50ml_Davines
77002_THE_CIRCLE_CHRONICLE_The_Purity_Circle_50ml_Davines
77016_THE_CIRCLE_CHRONICLE_The_Restless_Circle_50ml_Davines
77000_THE_CIRCLE_CHRONICLE_The_Spotlight_Circle_50ml_Davines
77006_THE_CIRCLE_CHRONICLE_The_Quick_Fix_Circle_50ml_Davines
77004_THE_CIRCLE_CHRONICLE_The_Wake-Up_Circle_50ml_Davines

Mastno ali suho lasišče s prhljajem...

​​

Purifying izdelki za zdravljenje in preprečevanje mastnega in suhega prhljaja.

Šampon in gel, ki pomirjata in zelo uspešno zdravite lasišče, da lahko vaši lasje nemoteno rastejo, delujeta protivnetno, proti glivično in predvsem zagotavljata vrhunsko ravnovesje za normalno lasišče.

Z izdelki PROTI mastnim lasem in PROTI suhim lasišču si po navadi to ravnovesje porušimo, ker se lasišče brani pred izsušitvijo, pri Purofying izdelki pa dosegamo ravno pravšno ravnovesje.

bottom of page