top of page

GLOBINSKA ULTRAZVOČNA NEGA LAS

IMG_1977_edited.jpg

 ŽELIMO LE NAJBOLJŠE ZA SVOJE LASE!

Odkar imamo v salonu ULTRAZVOČNI IN INFRARDEČI likalnik za popolno nego las, dosegamo neverjetne rezultate!                     

 

Rezultate, ki si jih vsaka ženska želi: manj je cepljenja konic, te tudi niso več izsušene in kar je tudi zelo pomembno je, da se barva manj spira iz las.

IMG_1935.heic

ULTRAZVOČNI IN INFRARDEČI LIKALNIK

To je sodoben in tehnološko dovršen likalnik, ki proizvaja ultrazvok z infrardečim žarkom za vnos kozmetike v globoke dele las. Z njegovo pomočjo izvajamo tretmaje za regeneracijo las, še posebej priporočljivo pa je za izdelke, ki vsebujejo keratin. Lahko se uporablja v procesu barvanja za intenziviranje in izboljšanje obstojnosti barve. Likalnik ne ustvarja toplote, zato las ne zravna.


Barvanje las ter negovalni in negovalni tretmaji niso vedno 100-odstotni. učinkovito. Najpogosteje lasje ne absorbirajo v celoti hranilnih snovi in pigmentov, saj je povrhnjica zaščitna pregrada, ki preprečuje, da bi dragocena snov, ki jo vsebuje kozmetika, prodrla v globlje dele lasu. Po drugi strani pa, če povrhnjica po tretmaju ni pravilno zaprta, pride do hitrega procesa izpiranja pigmenta ali hranil. Tako so lasje brez svilnatega leska in gladke strukture. Zahvaljujoč temu ultrazvočnim likalnikom se stopnja absorpcije omenjenih sestavin poveča za 40-60%. Ultrazvok namreč razbije tekočo strukturo kozmetike na mikro delce, ki zaradi svoje velikosti lažje, globlje in dlje prodrejo v lase.

Inovativni likalnik ULTRA & INFRA DIGITAL se ne segreva, deluje pri sobni temperaturi, ker je visoka temperatura škodljiva in negativno vpliva na stanje las. Povrhnjica las se razširi, ko je izpostavljena toploti, kar povzroči izgubo vode iz las in razgradnjo beljakovin. Zahvaljujoč inovativni tehnologiji, uporabljeni v ULTRA & INFRA DIGITAL, so učinki tretmajev in tretmajev regeneracije las v salonu dobili novo dimenzijo in kvaliteto, ki do sedaj ni bila mogoča. 

 INFRARDEČE – Kaj je daljno infrardeče sevanje? 

V medicini se to sevanje uporablja med drugim pri celjenju ran, kjer so učinki odlični in poseg neboleč. Pri tej napravi infrardeče sevanje uporablja za regeneracijo poškodovanega lasnega tkiva in spodbuja prekrvavitev lasišča, ob lasnih koreninah, zaradi česar le-ti postanejo bolj nahranjeni in bolj zdravi. Zahvaljujoč delovanju ambi polarne svetlobe s frekvenco 68.000 Hz in dolžino 680 nm se v aminokislinah tvorijo nove vezi, s čimer se lasnim vlaknom povrne elastičnost, njegova povrhnjica pa se zapre. Lasje postanejo vidno bolj zdravi in povrnejo lesk.

 ULTRAZVOK – Kaj je delovanje ultrazvoka?

 Molekule vode obstajajo v treh agregatnih stanjih: trdno (pod 0"), tekoče (pri normalni temperaturi) in plinasto (nad 100” C). V primeru naše naprave valovne vibracije vodijo vodo neposredno v plinasto stanje, pri čemer spremenijo strukturo molekul brez povečanja temperature. To se zgodi pri sobni temperaturi, sam likalnik IRON REPAIR se ne segreje, ker plošče likalnika nimajo tipičnih grelcev. Zahvaljujoč delovanju dinamičnih magnetnih tresljajev s frekvenco 36.000 nihajev na sekundo ultra-mikro delci vode, beljakovin in hranilnih snovi prodrejo neposredno v notranjost lasne skorje – v globoke dele. Ultrazvok "potisne" hranila iz kozmetičnih izdelkov v globoke dele las. Sinergija infrardečega sevanja in ultrazvoka Zahvaljujoč ultrazvoku lasje učinkovito absorbirajo hranila in pigment, Infrardeči žarki pa neposredno regenerirajo poškodovano lasno tkivo. To se zgodi brez potrebe po segrevanju las, kar preprečuje nabrekanje in širjenje las. Vse to bo obnovilo lasno povrhnjico, preprečilo cepljenje konic in lomljenje las. Elastičnost las se bo okrepila, delovanje hranilnih snovi in pigmentov pa pospešeno in izboljšano. 

bottom of page