top of page
HC_ozadje_brez.png

Ta beseda nas zaznamuje z dolgoletnostjo izkušenj in znanja, ki ga

predajamo iz generacijo v generacijo. Zato resnično vemo, kaj so si

stranke želele v preteklosti in kaj danes, ko le te niso tako zelo

drugačne, le tehnike, materiali, moda in znanje z veliko hitrostjo drvijo

naprej. In na tem gradimo naš frizerski salon HairCenter frizerstvo.

 Poleg osnovne frizerske ponudbe ponujamo tudi:

  • svetovanje

  • podaljševanje in zgoščevanje las – Cocoele in Great Lenghts,

  • make-up,

  • manikura,

  • darilni boni,

  • Avstralske profesionalne izdelke za lase Fudge in Wella,

  • rokovnike Planer življenja z celoletnim svetovanjem striženja
    po luni.

 

Oblikovanje las je naša strast. Zato se udeležujemo  mednarodnih sejmov in seminarjev v Londonu, Parizu, Grazu…Navdihe dobimo tudi iz družabnih medijev in spletnih seminarjev. Zato smo vedno na tekočem z najnovejšo tehnologijo, barvami in trendi, ki jih prenašamo na svoje stranke.

 

Sodelovali smo na modnih revijah, kot so vsakoletni  Modni  navdihi v Celju, modnih predstavitvah priznane Slovenske designerke Maje Ferme, nastopali na odrih Cankarjevega doma in Narodnega gledališča v Maribor,  Bodi idol, urejali pričeske na izborih za miss Slovenije, miss Rubina…

 

                                                                                          V Slovenijo smo v sodelovanju z svetovno priznanim                                                                                                               Myheirdressers pripeljali najboljše frizerje, ki so vodili tečaje za                                                                                               Slovenske, Hrvaške in Avstrijske frizerje.

 

                                                                                         Moderni ambient, sproščeno vzdušje, vrhunske blagovne znamke                                                                                           in seveda biti vedno na tekočem…

                                                                                         To je HairCenter frizerstvo.

NAŠA EKIPA

IMG_3025.heic
potrdilo.heic

TRADICIJA

4ECC5FCB-5588-4D43-A305-32A70B2740B1.jpg

Darja Kocmut Žižek

Je lastnica podjetja HairCenter, ki se z dušo in telesom ukvarja z frizerstvom in svojim salonom z 75 letno tradicijo.

Je organizatorka frizerskih prireditev, občasno je predavala kemijo barvanja za priznane frizerske znamke, kot so Joico, TIGI, Revlon, Fudge…  Nudi tečaje spenjanja pričesk za frizerje. Sedaj je uvoznica za lasne podaljške Cocoele. Sodeluje na modnih revijah in  sodeluje z znanimi Slovenci.

Lepota se prične znotraj nas, Darja pa jo na zunaj samo še dodaja , zato svojim strankam najprej prisluhne in šele nato svetuje kako svoje telo, dušo in lase negovati tako zunaj, kot znotraj.

Anja Hribernik

je frizerka, ki se je pred tremi leti pridružila salonu HairCenter pri kreiranju in ustvarjanju v Haircentru. S svojim prefinjenim občutkom za dotik, pri masažah in čarobnim občutkom za barve je hitro očarale vse naše stranke.

 

Z močno željo po večji ponudbi za stranke, se je odločila postati tudi vizažistka, da bo z s svojo ustvarjalno žilico olepšala maturantke, neveste ali preprosto ženske, ki želijo make -up. 

Njena posebnost so tudi moška striženja.

Frizerstvo in kozmetiko enostavno obožuje, to se močno odraža tudi pri njenem delu. Z veseljem pa vam bo svetovala kako do lepe kože in las. 

IMG_2052.HEIC
IMG_2941.heic

Nika Zupanec

Primarna skrb studia Beauty by Nika je poleg lepih nohtov tudi kvaliteta samega izdelka.  Nika se nenehno izobražuje, saj ta industrija hitro napreduje v svojih trendih, ki jih vedno rada uporablja pri svojem delu. 

V izdelovanje nohtov se je podala zaradi užitka in dobrega občutka, da so stranke zadovoljne in odidejo iz studia z negovanimi rokami  in čudovito urejenimi nohti. Pri tem uporablja najboljše preparate, dodatke in tehnike, ki  ji pomagajo do vrhunskih rezultatov in kreacij.

V sodelovanju z HairCenter frizerstvom sodelujemo tako, da imajo stranke tudi možnost za celostno podobo, da si uredijo tako pričesko, kot tudi nohte.

V želji, da izpod njenih rok odide čimveč zadovoljnih strank, vas vabi, da si ogledate njeno FB in IG stran: Beauty by Nika

bottom of page