top of page
Search

Modni navdihi z VS Styling

Updated: Apr 12, 2021

Modni navdihi so pravzaprav že kar legendarni za mesto Celje in njegove prebivalce. Pred 20 leti, ko se je začelo njihovo modno popotovanje pod taktirko idejne zasnove Vladimire Skale, se lahko Celjani 2x letno ( pomladni in jesenski) družimo in se poleg modnih smernic seznanjamo z delom lokalnih ustvarjalcev glede mode oblačil, frizerjev, make upa... posebej navdihujoče pe je sodelovanje tudi z tekstilnimi in gostinskimi šolami, saj se učenci zadnjih letnikov tukaj soočajo že kar z realnim svetom kako se predstavljati.



Na Modnih navdihih se že skoraj od vsega začetka predstavljajo znamke, ki so že zdavnaj prekoračile meje lokalnega: Thaler, And by Andraž, Bigg-R, Josephine, La Novia, optika Salobir...


V zaodrju pa jih pripravljamo:

  • Hair center frizerstvo Darja Kocmut Žižek ter

  • dekorativna kozmetika Barbara Bort, s katero liči Lucija Komplet.


Vsako leto so tudi skrbno izbrane manekenke iz Celje in okolice , ki jih v VS.stylingu pripravijo za njihove nastope in dane so jim prve možnosti predstavitve. Nekatere med njimi, kot je Rebeka Dremelj je ravno od tukaj pot pripeljala med Slovenske zvezdnice.

Z Vladimiro v tem modnem navdihu sodelujeva že od samega začetka in po 20 letih, 2x letno, je predstavitev pričesk, ki se prilagajajo tako športnim, kot večernim oblekam pravi pravcati izziv!



Je pa na koncu zelo pomembno prav modno druženje, ki nas s pomočje vrhunske kulinarike popelje do vsemogočnih klepetov, ki nas povezujejo, združujejo in nam dajejo možnost izražanja do svojega pogleda na modo, ljudi in dogodke.

Poleg izzivov, odgovornosti in raznovrstnih pripetljajev je to dogodek, na katerem z ponosom sodelujem.




27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page