top of page
Search

Srečna nagrajenka podaljševanja las

Dolgi lasje so v zadnjih nekaj letih postali sinonom za lepoto, mladost in svežino. Zaradi barvanj, pramenov in nenadnih želj po modnih kratkih pričeskah, se ženske prehitro ali nujno postrižemo. Tu edina in predvsem odlična rešitev na frizerski in modni sceni so že kar 30 let podaljški. Ti lasni dodatki vseh barv in dolžin vam omogočajo, da lahko imate v parih urah dolge in goste lase kot filmske igralke. Vsekakor pa bi radi v našem HairCentru podali informacijo, da to ni niti drago, niti samo za ženske.


V sodelovanju z NT&RC, smo izvedli zabavno, predvsem pa modno nagradno igro, ki je potekala 1 teden in na katero so se res v velikem številu prijavljale vse nagrade željne udeleženke. Zelo smo hvaležni za takšno zanimanje, saj le tako vemo, koliko še lahko ponudimo in kaj si ženske resnično želijo.

Naša srečna nagrajenka HairCenter frizerstva, za podaljševanje lasnih podaljškov Cocoele v vrednosti 300€, je Barbara Mesarec Jakopič!


Žreb je vsekakor osrečil Barbaro Mesarec Jakopič, ki si je malo pred okroglo obletnico zaželela korenite spremembe videza. Do ramen segajoče, črne kot vran, lase smo podaljšali v slap padajočih čudovitih las, ki poudarjajo njeno ženskost in senzibilnost. Svetovali smo ji glede barv, dolžin in gostote, zelo pomemben dejavnik pa je tudi svetovanje nege na domu:

  • obvezna uporaba šamponov brez parabenov,

  • kako nanašati balzame,

  • pravilna izbira krtače in pravilno česanje podaljškov,

  • pravilno umivanje las, sušenje in oblikovanje z podaljški.


Ker radi razvajamo naše stranke, jo je naša Anja tudi naličila in svetovala glede make-upa na malo drugačen način, kot je to počela do sedaj. Barbara nam je zaupala, da je bila glede make-upa do sedaj vedno razočarana, saj so jo vedno naličili brez upoštevanja njenih želja. Na Barbarini srečo Anja vedno upošteva želje svojih strank in po štirih urah je domov odšla z malo več znanja o podaljšanih laseh, zadovoljna in srečna z svojimi dolgimi lasmi ter čudovitim make-upom.



Če si boš tudi ti ali tvoje prijateljice zaželele dolgih ali gostejših las, ali pa preprosto le nekaj pramenov, brez uničevanja svojih naravnih las z barvanjem ali beljenjem, imamo za vas pripravljene čudovite pakete za razvajanje, ki temeljijo na preobrazbi podaljševanja in zgoščevanja las z vključenim make-upom!


Pokličite ali pišite nam in z veseljem vam rezerviramo termin.


In ne pozabite, svetovanje je brezplačno in izjemno pomembno, saj le tako lahko izveste, koliko plačate, kaj za to prejmete in predvsem začutite pravilno odločitev!

111 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page