top of page
Search

Sodelovanje z Majo Ferme

Updated: Apr 12, 2021

Sodelovanje z Majo Ferme je čudovita izkušnja in smo zelo ponosni, da nam zaupa svoje želje glede njene pričeske.

Njene poročne obleke so sanjske, pravljično lepe, elegantne, ženstvene, izdelane do potankosti in dih jemajoče. V njenem salonu v centru Ljubljane je gostila mnoge uspešne ženske in lepotice svetovnega kova, kot so filmska igralka Monica Bellucci in največja operna diva Anna Netrebko.



Ker je Maja zelo pazljiva glede njene barve las, je za nas izjemnega pomena, da le ta ni rumena ali siva, temveč ravnoprav blond. Ker je pa tudi sicer zelo osveščena glede same kemije želi čim bolj naravne lase. Zato jo lahko zadovoljimo z našo vrhunsko Avstralsko kozmetiko Fudge, ki je zelo profesionalna in bolj znana v frizerskih krogih.


Maji tudi občasno podaljšamo lase in pri tem zopet paziti na njeno nenehno težnjo po naravnem izgledu. Trudimo se, da je njena pričeska vedno urejena in predvsem naravna.


IZJAVA MAJE FERME:

"Rada imam kakovosten in lep izdelek najsi je to oblačilo, kos pohištva ali lasje, zato prisegam na podaljške, ki jih naredi z vso natančnostjo in strokovnostjo Darja. Ponudbe je veliko a za kakovost in natančnost mi ni težko skočiti iz Ljubljane v Celje. Pri zadnjem obisku v New Yorku kjer sem si za enega izmed modnih dogodkov uredila lase v tamkajšnjem frizerskem salonu so njeno delo pohvalili in občudovali celo tam. Poleg tega pa je Darja prijetna in vedno družba za pogovor.


Maja Ferme - Fashion designer

SHOWROOM MAJA FERME, Rimska 5, Ljubljana



39 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page