top of page

Zdravljenje las in lasišča

shampoos.jpg
shampoo076-ok_edited_edited.jpg

Želimo le najboljše za svoje lase!

Las bo vedno lep in zdrav v kolikor je zdravo njegovo lasišče iz katerega raste. Če je le ta prekrit z prhljajem, če je mastno ali suho, potem je las ogrožen, saj ne more normalno rasti in obdržati svojo naravnost. Zato je zelo pomembno, da tako kot za lase, skrbimo tudi za naše lasišče oziroma skalp.

Zato uporabljamo lasno kozmetiko DAVINES, ki je trajnostno naravnana in ponuja izdelke tudi veganom in ljudem z intoleranco na laktozo.

DAVINES šamponi, negovalci, maske in serumi so zasnovani za zdravljenje specifičnih bolezni las in lasišča. Njihova učinkovitost pa je dokazana med zdravljenjem in masaž.

Izpadanje las...

Energizing linija šamponov in serumov omogoča vašim lasem preventivno zdravljenje različnih oblik plešavosti. Pomaga pri preprečevanju vnetij na lasišču, odlično spodbuja rast in obnovo lasišča, ter izjemno krepi lase!

 

Klinična ocena dermatologov je:

  • 27% manj izgube las po 2 mesecih

  • 35% manj izgube las po 3 mesecih

Mastno ali suho lasišče z prhljajem...

Purifying izdelki za zdravljenje in preprečevanje mastnega in suhega prhljaja.

Šampon in gel, ki pomirjata in zelo uspešno zdravite lasišče, da lahko vaši lasje nemoteno rastejo, delujeta protivnetno, proti glivično in predvsem zagotavljata vrhunsko ravnovesje za normalno lasišče!

 

Z izdelki PROTI mastnim lasem in PROTI suhim lasišču si po navadi to ravnovesje porušimo, ker se lasišče brani pred izsušitvijo, pri Purofying izdelki pa dosegamo ravno pravšno ravnovesje!

bottom of page